[Solved] ID
Čo je myslené pod osobným číslom? 6-miestne ID z AISu mi neberie. Treba zadať nejaké iné číslo alebo ho odosielam chybne?
Takisto mi neberie AIS ID a ani username z tohto fora.
Mam taky isty problem neberie moje ID
Posted by: @juraj-rohacČo je myslené pod osobným číslom? 6-miestne ID z AISu mi neberie. Treba zadať nejaké iné číslo alebo ho odosielam chybne?
6-miestne ID z AIS. Vase konci 344, teraz som to testoval, je to v poriadku. Chyba je na vasej strane.
Tiež mi to neberie ID.
Ide tam len o to dať do buffera reťazec "XXXXXX" a poslať serveru, alebo tam treba ešte spraviť nejaký krok o ktorom neviem?
Posted by: @xlucnyTiež mi to neberie ID.
Ide tam len o to dať do buffera reťazec "XXXXXX" a poslať serveru, alebo tam treba ešte spraviť nejaký krok o ktorom neviem?
Ide presne o to. Prave som otestoval vase osobne cislo a funguje to. Pozrite si v debug mode, co mate v bufferi, a co posielate.
@guide Mne sa dari uspesne pripojit k serveru, ale po zadani ID sa program zastavi na recv() funkcii z kniznice winsock. Skusal som zmenit flag na MSG_PEEK, kedze som predpokladal, ze to blokuje program kvoli tomu, ze caka na data zo servera, ktore ale nepridu. Posielal som len samotne ID bez ukoncovacich znakov, aj so znakmi '\n' \0' aj '\n\0'. Zo serveru ale nikdy neprisla ziadna odpoved. Musim pre kazdu spravu vytvarat vlastny socket?
Chcel by som sa spýtať že ako sa od tohto kroku dostanem ku tomu aby som serveru niečo napísal a dal tam svoje ID aby server vedel kto som a mohol si s nim písať
Posted by: @guidePosted by: @xlucnyTiež mi to neberie ID.
Ide presne o to. Prave som otestoval vase osobne cislo a funguje to. Pozrite si v debug mode, co mate v bufferi, a co posielate.
Zdravím, @guide mohol by byť problém ak moje AIS ID má iba 5 znakov a nie 6, stále mi neberie ID a už neviem čo iné by to mohlo byť, kontroloval som obsah bufferu v debug mode a je tam iba to čo by malo, skúšal som aj reťazec bez '\0' znaku... Ďakujem
Mne to začalo fungovať keď som mu v prvom kroku poslal nejaký náhodný konkrétny reťazec namiesto prázdneho poľa.
V prvom kroku treba na server poslat lubovolny pozdrav. Takato situacia moze nastat viac krat pocas komunikacie. Nie vzdy sa ocakava presne konkretny retazec, co poslete, nakolko sa simuluje aj realna komunikacia.
- 21 Forums
- 220 Topics
- 808 Posts
- 0 Online
- 7,045 Members